Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix lancerer svensk drama-serie; ‘Kærlighed og anarki’

Netflix lancerer svensk drama-serie; ‘Kærlighed og anarki’

20/09/2020 | Flixfilm

Kaerlighed og anarkiI dag kan Netflix annoncere premieredatoen for det kommende svenske kontordrama ‘Kærlighed og anarki’ / ‘Love & Anarchy’, der kan streames til november.

‘Kærlighed og anarki’ består af otte episoder og handler om Sofie (Ida Engvoll) – en karrieredrevet konsulent og gift mor til to.

Da Sofie får til opgave at modernisere et gammelt forlagshus, møder hun den unge IT-fyr, Max, og der opstår helt uventet en flirt mellem dem.

Sofie og Max udfordrer i al hemmelighed hinanden til at gøre ting, der sætter spørgsmålstegn ved samfundsnormerne. Det starter uskyldigt, men i takt med at legen bliver mere og mere vovet, begynder konsekvenserne at vokse ud af proportioner.

Artiklen fortsætter under annoncen

De medvirkende inkluderer Ida Engvoll, Björn Mosten, Reine Brynolfsson, Björn Kjellman, Johannes Bah Kuhnke, Gizem Erdogan, Lars Väringer, Elsa Ageman Reiland, Benjamin Shaps, Malin Levanon, Fredrik Hammar, Ejke Blomberg, Carla Sehn og Ruben Lopez.

LÆS OGSÅ:   Der kommer mere golf og tennis på Netflix

Kærlighed og anarki er skabt og instrueret af Lisa Langseth, der har film om ‘Euphoria’, ‘Hotell’ og ‘Pure’ på sit CV. Langseth er også hovedmanuskriptforfatter sammen med Alex Haridi (‘Quicksand’, ‘Blue Eyes’, ‘Real Humans’).

“Det her har meget længe været mit drømmeprojekt. Efter at have arbejdet alene med historien i min kælder, er jeg så glad for at se den folde sig ud sammen med et fantastisk hold. Jeg har verdens bedste job,” udtaler Lisa Langseth.

Se ‘Kærlighed og anarki’ / ‘Love & Anarchy’ på Netflix Danmark fra den 4. november.Skriv kommentar