Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix lancerer TikTok-klon

Netflix lancerer TikTok-klon

09/03/2021 | Flixfilm

fast laughs tiktok app netflixStreamingtjenesten Netflix har mange konkurrenter; Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, Hulu, YouTube, Apple TV+, Paramount+ med flere.

Det er dog ikke kun konkurrerende streamingtjenester, som Netflix ser som den største trussel.

Det er også sociale medier som Facebook, Twitter og nu også TikTok, som stjæler folks dyrebare tid.

I sommeren 2020 nævnte Netflix for første gang TikTok ved navn, som en stigende trussel, men nu er streamingtjenesten klar til at tage kampen og med deres nye app ‘Fast Laughs’.

‘Fast Laughs’, som er tilgængelig på iOS og Android, samler en masse morsomme klip fra det enorme film- og seriekatalog, som afspiller i en uendelig strøm. Falder man over en ekstra morsom joke kan man nemt dele den med venner og familie på Whatsapp, Instagram, Snapchat og Twitter.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Mother’s Day'

Artiklen fortsætter under annoncen

Nederst i artiklen kan du se ‘Fast Laughs’ i aktion.

Klippene er blandt andet hente fra ‘Murder Mystery’, ‘Big Mouth’, ‘The Crew’ og stand-up-show med Jerry Seinfeld, Kevin Hart og Ali Wong.

Udover hysteriske morsomme klip, så kan Netflix også promovere udvalgt titler gennem applikation og vigtigst af alt; forhåbentlig stjæle brugernes tid på TikTok tilbage til Netflix.

‘Fast Laughs’ er på nuværende tidspunkt ikke tilgængelig i Danmark, men det forventes at danske Netflix-medlemmer snart kan få del i alt det sjove.
Skriv kommentar