Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix lancerer “X Factor”-konkurrence med Cardi B, Chance the Rapper & T.I.

Netflix lancerer “X Factor”-konkurrence med Cardi B, Chance the Rapper & T.I.

13/11/2018 | Flixfilm

Musikkonkurrencer som ‘X-Factor’, ‘The Voice’ og ‘American Idol’ er noget af det mest populære på TV, og det er naturligvis ikke noget som Netflix kan sidde overhørig.

Derfor lancerer streamingtjenesten Netflix nu deres egen sangkonkurrence med navnet ‘Rhythm + Flow’ hvor musikstjernerne Cardi B, Chance the Rapper og T.I. medvirker som dommere.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse til Flixfilm.dk.

Med de nævnte dommere kommer det sikkert ikke som den store overraskelse, at der er tale om en hip-hop-inspireret konkurrence hvor det gælder om at finde den næste store hip-hop-stjerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Auditions begynder senere på året hvor dommerne bl.a. vil rejse til byer som Atlanta, Chicago og New York for at finde talenterne til showet. I hver by gæstes showet også af en kendte rapper, der vil hjælpe med udvælgelsen.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 35 – 2021)

Det er desværre kun bosiddende i USA, som kan ansøge om deltagelse i talentshowet ‘Rhythm + Flow’.

Det er naturligvis ikke helt tilfældet at der er tale om hip-hop, da genren R&B/hiphop i 2017 overhalede rock som den mest populære musikgenre i verden.

Den 26-årige Cardi B har flere verdensomspændende hits på samvittigheden mens Chance the Rapper og T.I er to af de mest anerkendte rappere på musikscenen i øjeblikket.

‘Rhythm + Flow’, Netflix’ første musikkonkurrence, som bl.a. produceres af John Legend, bliver på 10 episoder og får premiere på Netflix Danmark i slutningen af 2019.    Skriv kommentar