Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix lander visningsrettigheder til ‘Madam Secretary’

Netflix lander visningsrettigheder til ‘Madam Secretary’

30/09/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har landet en aftale med det amerikanske tv-netværk CBS om streaming-rettighederne til den politiske dramaserie ‘Madam Secretary’.

Det skriver webmediet Deadline.

Serien, der allerede har rundet tre sæsoner, mens fjerde sæson får premiere i USA senere i oktober, har Téa Leoni (Bad Boys, Fun with Dick and Jane) i hovedrollen som Dr. Elizabeth McCord, der kæmper med at holde balance mellem familieliv og sit job som udenrigsminister, samt alle de politiske kamp som jobbet indebære.

Det oplyses ikke hvornår ‘Madam Secretary’ bliver tilgængelig i Danmark, men det nævnes at sæson 4 kommer på Netflix i løbet af 2018.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Madam Secretary’ produceres af det kendte Hollywood-ansigt Morgan Freeman, som kendes fra utallige film. Han medvirker også et par gange i serien.

LÆS OGSÅ   Amerikansk actionthriller stryger forbi biograferne og direkte på Netflix

Det er i øvrigt ikke første gang at Netflix samarbejder med tv-stationen CBS. Den nye ‘Star Trek: Discovery’-serie, som netop har fået premiere på Netflix, er ligeledes et result af en aftale med CBS.

Serien har ikke tidligere været vist i Dabmark, men i USA har den generelt fået gode anmeldelser – i særdeleshed for Téa Leonis performance.

Premieredatoen for ‘Madam Secretary’ er endnu usikker, men Flixfilm holder naturligvis øje.1 kommentar til Netflix lander visningsrettigheder til ‘Madam Secretary’

  1. Louise Rosenkjær - kl. 16:59, 25-06-2018:

    Er der noget nyt om “Madam Secretary” på dansk Netflix???

    Skriv kommentar