Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix laver Blockbuster-serie

Netflix laver Blockbuster-serie

21/11/2021 | Flixfilm

Blockbuster netflix

Netflix har kastet sig over et serie-projekt, som man må konstatere er lige i streamingtjenestens boldgade.

Der er ikke tale om en blockbuster-serie med underforstået de største stjerner eller en serie om den danske digitale udlejningstjeneste, som er ejet af TDC.

Det er nemlig en ny arbejdsplads-komedieserie, som foregår i verdens sidste filial til videoudlejningsbutikken Blockbuster, som i begyndelsen af 00’erne lå på alle gader og stræder.

Serien bliver på i alt 10 episoder og skuespiller Randall Park (‘WandaVision’, ‘Aquaman’) er foreløbigt den eneste bekræftede skuespiller.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Det er et bemærkelsesværdigt serieprojekt tager historikken i betragtning. Netflix startede nemlig som en konkurrent til Blockbuster i 1997, som dengang var den største kæde overhovedet for udlejning af film og serier på fysiske medier, herunder VHS og DVD.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 14 – 2024)

Selv Netflix fandt Blockbusters dominans truende og tilbød virksomheden efter få år at overtage Netflix for 50 millioner dollars. Blockbuster afviste dog tilbuddet om at overtage Netflix.

Resten af historien er umiskendelig. Blockbuster gik senere konkurs og Netflix blev en af verdens største underholdningstjenester med en værdi på næsten 2000 milliarder kroner.

Netflix skriver i pressemeddelelse, at serien vil være tro mod Blockbuster-konceptet, da produktionen har fået lov til at bruge de originale Blockbuster-logoer, indretning og uniformer.

Der er ingen oplysninger om hvornår Blockbuster-serien får premiere på Netflix Danmark, men det formodes at det bliver i slutningen af 2022.
Skriv kommentar