Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver efterfølger til ‘Yes Day’

Netflix laver efterfølger til ‘Yes Day’

29/07/2021 | Flixfilm

YD 20200114 8183 rJennifer Garner er klar til at tage sin kernesunde familie med på endnu en ‘Ja-dag’, da Netflix netop har meddelt, at filmen med den amerikanske titel ‘Yes Day’ får en efterfølger.

Det sker som et led i et nyt samarbejde mellem skuespilleren og streamingtjenesten.

Familiefilmen havde premiere 12. marts 2021 og blev set af mere end 62 millioner husstande i løbet af de første fire uger. Det gør det til den mest sete familiefilm på Netflix.

‘Yes Day’ handler om en mor og far, som plejer at sige nej til deres børn, men beslutter sig for at sige ja til deres børns forslag – med enkelte grundlæggende regler – på en forrygende dag fyldt med sjov og eventyr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flixfilm anmeldte filmen ved premieren og kunne trods den store seersucces ikke kvittere med mere end 2 stjerner, og vi skrev blandt andet;

LÆS OGSÅ   Tredje og sidste sæson af 'Dead to Me' kommer snart

“.. Selvom ‘Yes Day’ bestemt ikke mangler energi, mangler hjertet, og mange af jokesene vil ryge over hovedet på tiltænkte målgruppe, er optrinene for ‘sikre’ til at fremstå som en ærlig eller fantasifuld rejse ind i kernefamiliers konflikter og søgen efter kompromiser. Alt går lige som det skal, og lur mig om børnene ikke også lærer, at forældrene gør ret i at sige nej til ting – som for eksempel at se denne film.”

Der er ingen oplysninger om hvornår man kan forvente, at ‘Yes Day 2’ rammer streamingtjenesten.

Se ‘Yes Day‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar