Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver efterfølger til natur-serien Planet Earth

Netflix laver efterfølger til natur-serien Planet Earth

15/04/2015 | Flixfilm

The-Blue-Planet netflixStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at de har hyret skaberne af de Emmy-vindende natur-programmer Planet Earth, Blue Planet og Frozen Planet til at lave en helt ny serie kaldet Our Planet.

Dokumentar-serien er et ambitiøst projekt på 8 episoder hvor optagelserne vil foregå over de næste fire år og derfor har Our Planet også første premiere på Netflix i 2019.

Our Planet vil bestå af en lang række unikke optagelser i områder som aldrig blevet filmet før, fra iskapper og det dybe hav til ørken og fjerntliggende skove. Serien vil endvidere blive optaget med 4K kamera-teknologi, hvilket betyder at billederne vil være knivskarpe og bringe seerne i tæt kontakt med nogle af verdens sjældneste dyr og mest værdifulde levesteder.

WWF Verdensnaturfonden er endvidere med som konsulenter på serien og vil give kameraholdet enestående adgang til sine projekter i beskyttede områder rundt omkring i verden.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 2 – 2023)

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er Silverback Films, som lavede Planet Earth (Vores Planet), Frozen Planet (Den Frosne Planet) og Blue Planet (Den Blå Planet) for for BBC, samt Disney-filmene Earth, Bears, African Cats og Chimpanzee, der står bag den nye Netflix-serie.

“Netflix er stolte over at blive hjemsted for det måske ambitiøse projekt fra Silverback nogensinde,” udtaler Lisa Nishimura, VP Netflix Original Documentaries. “Planet-programmerne har opnået stor succes på Netflix og vi tror at Our Planet, tilgængelig i 4K, bliver en uforglemmelig oplevelse for vores medlemmer.”

Det forventes at Our Planet får premiere på Netflix Danmark i 2019.Skriv kommentar