Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix laver efterfølger til natur-serien Planet Earth

Netflix laver efterfølger til natur-serien Planet Earth

15/04/2015 | Flixfilm

The-Blue-Planet netflixStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at de har hyret skaberne af de Emmy-vindende natur-programmer Planet Earth, Blue Planet og Frozen Planet til at lave en helt ny serie kaldet Our Planet.

Dokumentar-serien er et ambitiøst projekt på 8 episoder hvor optagelserne vil foregå over de næste fire år og derfor har Our Planet også første premiere på Netflix i 2019.

Our Planet vil bestå af en lang række unikke optagelser i områder som aldrig blevet filmet før, fra iskapper og det dybe hav til ørken og fjerntliggende skove. Serien vil endvidere blive optaget med 4K kamera-teknologi, hvilket betyder at billederne vil være knivskarpe og bringe seerne i tæt kontakt med nogle af verdens sjældneste dyr og mest værdifulde levesteder.

WWF Verdensnaturfonden er endvidere med som konsulenter på serien og vil give kameraholdet enestående adgang til sine projekter i beskyttede områder rundt omkring i verden.

LÆS OGSÅ:   Dansk dramakomedie kommer på Netflix 167 dage efter biografpremieren

Det er Silverback Films, som lavede Planet Earth (Vores Planet), Frozen Planet (Den Frosne Planet) og Blue Planet (Den Blå Planet) for for BBC, samt Disney-filmene Earth, Bears, African Cats og Chimpanzee, der står bag den nye Netflix-serie.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Netflix er stolte over at blive hjemsted for det måske ambitiøse projekt fra Silverback nogensinde,” udtaler Lisa Nishimura, VP Netflix Original Documentaries. “Planet-programmerne har opnået stor succes på Netflix og vi tror at Our Planet, tilgængelig i 4K, bliver en uforglemmelig oplevelse for vores medlemmer.”

Det forventes at Our Planet får premiere på Netflix Danmark i 2019.
Skriv kommentar