Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver eksklusiv aftale med skaberne af ‘Ozark’, ‘Dark’ og ‘Money Heist’

Netflix laver eksklusiv aftale med skaberne af ‘Ozark’, ‘Dark’ og ‘Money Heist’

13/07/2018 | Flixfilm

Det er ikke længere nok for en streamingtjeneste blot at lave originale film og serier, og håbe på at de bliver en succes blandt abonnenterne.

Det er bedre at købe hovederne bag de succesfulde titler, og derfor kan Netflix nu afslører, at de har indgået eksklusive aftaler med Jason Bateman, og skaberne ‘Dark’ og ‘Money Heist’, som fremover vil skabe, udvikle og producere film og serier udelukkende til Netflix.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Netflix har sikret sig alle rettigheder til kommende titler og idéer fra den amerikanske skuespiller Jason Batemans eget produktionsselskab ‘Aggregate’, som han har grundlagt sammen med Michael Costigan (‘American Gangster’, ‘Out of the Furnace’, ‘Ghost in the Shell’).

Artiklen fortsætter under annoncen

Jason Bateman, som har en lang karriere indenfor skuespillerfaget, har tidligere udviklet krimi-serien ‘Ozark’ for Netflix, og alt hvad han arbejder med de næste par år vil også få premiere udelukkende på Netflix som følge af aftalen.

Herudover har Netflix indgået en lignende aftale med Alex Pina, som står bag den mest sete ikke-engelske serie på Netflix nogensinde ‘Money Heist’ / ‘La Casa de Papel’ / ‘Papirhuset’. Alex skal også udvikle film og serier for Netflix og er allerede blevet sat til at lave en tredje sæson af hit-serien ‘Money Heist’.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Jupiter's Legacy' - sæson 1

Sidst men ikke mindst, har Netflix også lavet en eksklusiv multi-års aftale med de kreative hoveder bag en anden af de mest sete ikke-engelsksprogede serier på Netflix ‘Dark’. Der er tale om tyske Jantje Friese and Baran bo Odar, som skal producere nye serier og projekter for Netflix’ 125 million medlemmer over hele verden.

Erik Barmack, Vice Præsident for Internationale Originale produktioner, udtaler om aftalen med Jantje og Baran: “Det er en manifestation af Netflix’ løfte om at levere underholdning som krydser grænser, af at en succesfuld serie kan komme fra hvor som helst i verden. Vi er meget glade for at annoncere vores europæiske aftale, som fortsætter vores samarbejde med Bo og Jantje, hvis dedikerede arbejde har engageret og begejstret publikummer på globalt plan.”    Skriv kommentar