Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver eksklusiv aftale med succesfuld instruktør

Netflix laver eksklusiv aftale med succesfuld instruktør

08/01/2018 | Flixfilm

Instruktøren Matt Reeves, som har instrueret ‘Cloverfield’, ‘War For The Planet Of The Apes’ samt den kommende ‘The Batman’ har indgået en unik aftale med streamingtjenesten, som indebærer at alle produktioner fra hans eget produktionsselskab 6th & Idaho får eksklusiv premiere på Netflix.

Det bekræfter Netflix i en meddelelse.

“Matt er en fantastisk historiefortæller med en unik vision, og hans track record taler for sig selv. Hos Netflix samarbejder vi med de bedste filmskabere og ved, at Matt og hans team vil bringe fantastiske opfindsomme film til vores globale publikum. Vi kunne ikke være mere begejstrede for at byde ham velkommen til Netflix familien,” udtaler Scott Stuber fra den amerikanske streamingtjeneste.

Netflix håber øjensynligt at den kommende ‘The Batman’ med Ben Affleck i front som flagermusen, bliver et verdensomspændende biografhit, der ville sætte Matt Reeves (billedet) navn på alles læber. Hvis ikke, har han altid et imponerende bagkatalog, som inkludere – foruden tidligere nævnte – ‘Let Me In’, ‘Dawn of the Planet of the Apes’ samt tv-serien ‘Felicity’ som Reeves udviklede i samarbejde med J.J. Abrams.

LÆS OGSÅ   Netflix opgiver 'Uncoupled' med Neil Patrick Harris

Artiklen fortsætter under annoncen

Ingen af overstående er dog inkluderet i aftalen med Netflix, da denne kun omfatter hans eget produktionsselskab 6th & Idaho, som på nuæverende tidspunkt har gang i produktionerne; ‘The Care and Feeding Of A Pet Black Hole’ og ‘Mouse Guard’ – tilsyneladende begge animationsfilm.

Fox havde tidligere rettighederne til produktionerne fra 6th & Idaho.Skriv kommentar