Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver eksklusiv sci-fi serie: Sense8

Netflix laver eksklusiv sci-fi serie: Sense8

27/03/2013 | Flixfilm

sense8 netflix danmark matrixNetflix har netop annonceret, at de til næste år har premiere på en ny eksklusiv science fiction serie, kaldet Sense8. Serien er skabt af Wachowskis som har stået bag The Matrix og V For Vendetta, samt J. Michael Straczynski som har været involveret i projekter som Babylon5, Changeling og Thor. Der er foreløbigt planlagt 10 episoder.

Der er ikke sluppet nogle informationer ud omkring selve plottet til Sense8, men Andy og Lana Wachowski udtaler kryptisk, at ideen til serien opstod under en diskussion om hvordan teknologi på samme tid binder os sammen og adskiller os. Sense8 bliver først tv-serie fra Andy og Lana Wachowski. “Wachowskis og Straczynski er blandt nogle af de mest fantasifulde og visuelle forfattere i vor tid”, udtaler Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix. “Wachowskis film har altid været utroligt populære blandt Netflix’ brugere og vi glæder os til at kunne præsentere Sense8.”

LÆS OGSÅ   Den potentielle Oscar-kandidat 'Blonde' er forbudt for børn

Sense8 får eksklusiv premiere på Netflix sidst i 2014.

Netflix er i gang med flere eksklusive serier. I næste måned får horrorthrilleren Hemlock Grove premiere, mens der arbejdes på komedieserien Orange Is The New Black og animationserien for børn; Turbo: F.A.S.T, baseret på den kommende biograffilm Turbo fra DreamWorks.

Artiklen fortsætter under annoncen
1 kommentar til Netflix laver eksklusiv sci-fi serie: Sense8

  1. Henrik - kl. 21:40, 27-03-2013:

    Den serie vil jeg glæde mig til!
    J. Michael Straczynski’s sci-fi serie “Babylon 5” er en af mine favoritter, og tilsat lidt Matrix, kan det ikke blive andet end godt!

Skriv kommentar