Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix laver en tredje sæson af ’13 Reasons Why’

Netflix laver en tredje sæson af ’13 Reasons Why’

10/06/2018 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop afsløret, at der er en ’13 Reasons Why’ (‘Døde Piger Lyver Ikke’) sæson 3 på vej. Den nye sæson bliver på 13 episoder og får premiere i 2019.

Det oplyser Netflix i en kort video, som kan ses nederst i artiklen.

Alt forbliver dog ikke det samme i den nye sæson, da hovedrolleindehaveren Katherine Langford, som gennem de sidste to sæsoner har spillet Hannah, ikke vil medvirke i den nye sæson. Hvilken drejning sæson 3 så kommer til at tage uden Katherine ved roret vides ikke endnu.

Offentliggørelsen om sæson 3 kommer dog ikke som den helt store overraskelse, da serien er en af de mest populære på streamingtjenesten – til trods for at den omhandler emner som selvmord, mobning, spritkørsel og voldtægt. Emner som også har fået forældre og organisationer – i hvert fald i USA og Canada – op af stolene. I Canada har skolen St. Vincent Elementary School in Edmonton, Albert for eksempel forbudt skolens elever om at snakke om serien på skolens grund.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

Første sæson af serien, som er baseret på bogen af samme navn af Jay Asher, fortæller historien om den 16 årige Hannah Baker, der begår selvmord og det liv som hendes omgangskreds oplever efter hendes død. I dagene efter hendes selvmord, modtager 13 af hendes venner et videobånd hvor Hannah fortæller hvordan vennerne hver især var årsagen til hendes død og giver dermed 13 grund til at hun tog sit eget liv.

Artiklen fortsætter under annoncen

’13 Reasons Why’ er instrueret af Oscar-vinderen Tom McCarthy (‘Spotlight’) og er produceret af blandt andet den verdensberømte sanger Selena Gomez.

Se ‘13 Reasons Why‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 kommer i 2019.
1 kommentar til Netflix laver en tredje sæson af ’13 Reasons Why’

  1. Ole - kl. 01:27, 16-12-2018:

    Kan i ikke få alt af red band society ind på Netflix
    Vil sygt gerne se det!!

Skriv kommentar