Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix laver fire nye tegnefilm til børn

Netflix laver fire nye tegnefilm til børn

04/06/2015 | Flixfilm

Netflix satser stort på originalt indhold, og det gælder også underholdning til børn og unge. Derfor kan streamingtjenesten nu annoncere hele fire nye originale, animerede serier, der er målrettet familiens yngste medlemmer.

De kommende serier spænder fra de action- og eventyrfyldte Kulipari: En Hær af Frøer og Tarzan and Jane, som begge henvender sig til de lidt større børn, til underholdning for de helt små fra Cirque de Soleil – Luna Petunia og Puffin Rock. Puffin Rock kommer allerede i september 2015, mens de tre andre serier forventes at være klar i løbet af næste år. Læs mere om de nye serier herunder.

Netflix Original Luna Petunia - horizontalCirque du Soleil – Luna Petunia – Premiere efterår 2016.
Luna Petunia er en ny serie fra Saban Brands og Cirque du Soleil Media, velegnet til børn i børnehave. Den animerede serie er inspireret af Cirque du Soleil unikke kreative koncept, og handler om lille Luna Petunia, en pige, der bor i vores verden, men leger i et drømmeland, hvor hun lærer at gøre det umulige muligt. Den første sæson består af 11 episoder og vises udelukkende på Netflix.

tarzan jane netflix børn serierTarzan og Jane – Premiere efterår 2016.
Netflix præsenterer en ny serie for børn baseret på Edgar Rice Burroughs samling af historier om de ikoniske figurer Tarzan og Jane. I denne moderne historie bliver den 16-årige Tarzan sendt til en engelsk kostskole, hvor han føler sig som en fisk ude af vandet. På kostskolen han møder Jane, Tarzan ultimative partner, som hjælper ham med at løse klimaet forbrydelser, uretfærdighed og mysterier. Sæsonen består af otte episoder.

Netflix Original Kulipari An Army of Frogs Show Stills_(2)Kulipari: En Hær af Frøer – Premiere 2016.
Kulipari: En Hær af Frøer er baseret på en trilogi skrevet af Trevor Pryce, en amerikansk fodboldstjerne, der er inspireret af hans barndom hvor han var bange for frøer. Serien følger giftige frøer, skorpioner og edderkopper, som er tvunget i krig for at kæmpe for at holde magten – og for at overleve. Kulipari’s historie inspirerer os til at have troen på sig selv, evner og kraften i ægte venskab – selv når verden går imod en.

LÆS OGSÅ:   Adam Sandler er en øgle i animationsfilmen 'Leo' - Se eksklusivt klip

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix Original Puffin Rock Image- High-resPuffin Rock – Premiere efterår 2015.
Puffin Rock er en serie rettet mod børnehave børn. Handlingen finder sted på en dejlig lille ø ud Irland. Oona er en ung, karismatisk og modig puff, der sammen med sin evigt nysgerrige bror Baba, undersøger øen for hav og underjordiske væsner. Serien introducerer en kombination af børnehave temaer og enkel naturhistorisk viden til unge seere. Se en trailer til Puffin Rock nederst i artiklen.

Som sædvanlig lægges alle episoderne ud på een gang, så familiens mindste medlemmer kan se så meget, de har lyst til. Børnene kan altså se frem til et fantastisk år på Netflix.

“Vi er utrolig glade og stolte over at arbejde med sådan en forskelligartet gruppe af kreative talenter på de nye Netflix-serie for børn,” siger Erik Barmack, Vice President for Global Content, Netflix. “Fleksibiliteten i vores platform giver os mulighed for løbende at levere den bedste tv-serie fra hele verden, og disse titler supplere og komplementere vores eksisterende tilbud -især for eventyrlystne brugere i børnehaver og folkeskoler.”
Skriv kommentar