Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver første dansksprogede spillefilm med Dar Salim og Sonja Richter

Netflix laver første dansksprogede spillefilm med Dar Salim og Sonja Richter

06/05/2021 | Flixfilm

Loving AdultsI dag har Netflix offentliggjort ‘Kærlighed for voksne’ – streamingtjenestens første dansksprogede Netflix-film med prisvindende Dar Salim (‘Sort Krabbe’, ‘Borgen’, ‘Game of Thrones’) og Sonja Richter (‘Elsker dig for evigt’, ‘Broen’, ‘Afdeling Q: Kvinden i buret’) i hovedrollerne.

Thrilleren bliver instrueret af den anerkendte instruktør Barbara Rothenborg (‘Hvide Sande’, ‘En-to-tre-nu!’, ‘SJIT Happens’) og er baseret på romanen af samme navn skrevet af Anna Ekberg, som er blevet solgt til ni lande, inklusive Frankrig, Italien og Spanien.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

‘Kærlighed for voksne’ (‘Loving Adults’) er en thriller fyldt med en masse uventede drejninger, og hvor intet er, som det ser ud til.

Artiklen fortsætter under annoncen

På overfladen ligner det, at Christian (Dar Salim) og Leonora (Sonja Richter) har det hele. De lever det perfekte liv med deres søn, der lige er blevet erklæret rask efter en langvarig og alvorlig sygdom. Deres fremtid ser endelig lys ud, men til en fest i Christians iværksætterfirma ser Leonora sin mand med en yngre kvinde, arkitekten Xenia (Sus Wilkins).

LÆS OGSÅ   Netflix: Konto-deling skal stoppes i 2023

Leonora indser, at Christian måske forlader hende. Hvordan kunne han gøre det? Hvordan kunne han forlade kvinden, der har ofret sin karriere? Kvinden, der har ofret alt for at tage sig af deres søn og deres familie? I det øjeblik tager Leonora en beslutning: Hun nægter at være kvinden, der blev forladt – og hun vil tage alle nødvendige midler i brug.

Rollelisten inkluderer desuden Mikael Birkkjær (‘Borgen’, ‘Forbrydelsen)’, Lars Ranthe (‘Druk’, ‘Kastanjemanden’), Morten Burian (‘Herrens veje’), Benjamin Kitter (‘Lykke-Per’), Karoline Hamm (‘Equinox‘) og Natalï Vallespir Sand (‘Protector’).

‘Kærlighed for voksne’ er netop gået i produktion og vil få global premiere på Netflix i 2022.

Foto: Andreas BastiansenSkriv kommentar