Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver første japanske tv-serie; Hibana

Netflix laver første japanske tv-serie; Hibana

28/08/2015 | Flixfilm

netflix logoNovellen Hibana (Spark) af den japanske komiker Naoki Matayoshi bliver til en original serie på Netflix. Det oplyser streamingtjenesten i en pressemeddelelse og markerer dermed også Netflix’ første skridt ind på det japanske marked hvor streamingtjenesten åbner i starten af september.

Hibana, som betyder Spark (Gnist) på engelsk, er den første novelle fra Naoki Matayosh, men den er blevet lovprist i store dele af landet hvor den har solgt over 2 millioner eksemplarer, samt vundet de eftertragtede japanske priser Mishima og Akutagawa. Novellen handler om spændingerne mellem en kæmpende, ung komiker og en erfarende, gammel komiker.

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i december 2022

Det er sparsomt med yderligere informationer omkring serien og der er dermed heller ikke tilknyttet nogle skuespillere til serien.

Streamingtjenesten Netflix har proklameret et indtog i hele verden i løbet af de kommende år og åbner som tidligere beskrevet, deres filmtjeneste i Japan i starten af september. Senere på året, åbner Netflix også i Spanien, Italien og Portugal, mens der går rygter om et snarligt indtog af Kina.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hibana får premiere på Netflix Danmark i 2016.Skriv kommentar