Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver første japanske tv-serie; Hibana

Netflix laver første japanske tv-serie; Hibana

28/08/2015 | Flixfilm

netflix logoNovellen Hibana (Spark) af den japanske komiker Naoki Matayoshi bliver til en original serie på Netflix. Det oplyser streamingtjenesten i en pressemeddelelse og markerer dermed også Netflix’ første skridt ind på det japanske marked hvor streamingtjenesten åbner i starten af september.

Hibana, som betyder Spark (Gnist) på engelsk, er den første novelle fra Naoki Matayosh, men den er blevet lovprist i store dele af landet hvor den har solgt over 2 millioner eksemplarer, samt vundet de eftertragtede japanske priser Mishima og Akutagawa. Novellen handler om spændingerne mellem en kæmpende, ung komiker og en erfarende, gammel komiker.

Det er sparsomt med yderligere informationer omkring serien og der er dermed heller ikke tilknyttet nogle skuespillere til serien.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 27 – 2021)

Streamingtjenesten Netflix har proklameret et indtog i hele verden i løbet af de kommende år og åbner som tidligere beskrevet, deres filmtjeneste i Japan i starten af september. Senere på året, åbner Netflix også i Spanien, Italien og Portugal, mens der går rygter om et snarligt indtog af Kina.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hibana får premiere på Netflix Danmark i 2016.    Skriv kommentar