Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix laver fortsættelse til biografhit fra 2017

Netflix laver fortsættelse til biografhit fra 2017

12/04/2020 | Flixfilm

Netflix laver fortsættelse til biografhit fra 2017Streamingtjenesten Netflix er efter sigende ved at udvikle en fortsættelse til den amerikanske spion-thriller ‘Atomic Blonde’, som havde biografpremiere i 2017.

Det skriver mediet Discussing Films.

Det originale film har Charlize Theron, James McAvoy og John Goodman på rollelisten, og førstenævnte vender angiveligt tilbage i hovedrollen i som MI6-agenten Lorraine Broughton.

Produktionen er stadig i et meget tidligt stadig og der ledes på nuværende tidspunkt efter en manuskriptforfatter, mens produceren Kelly McCormack bag den første film også skulle være tilknyttet den kommende fortsættelse.

Hverken Charlize Theron eller Netflix har ikke bekræftet oplysninger om ‘Atomic Blonde 2’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Actionfilmen ‘Atomic Blonde’ handler agenten Lorraine Broughton (Charlize Theron), som bliver sendt til Berlin efter at hendes kollega myrdes. Udover at opsnuse gerningsmanden skal hun også finde et forsvundet dokument med navne og oplysninger på alle spioner, der befinder sig i Berlin i dagene omkring murens fald.

LÆS OGSÅ:   'That ’90s Show' er snart tilbage

Med kun et budget på $30 millioner blev filmen en stor biografsucces og indtjente mere end $100 millioner på verdensplan.

Det var ikke kun biografgængerne, der var glade for filmen. Det var anmelderne også, som kvitterede med overvejende positive anmeldelser og filmen har således en bedømmelse på filmsitet Rotten Tomatoes på 79%.

Det er ikke første gang, at Netflix prøver kræfter med en fortsættelse på en populær premierefilm. Netop nu er en fortsættelse til ‘Beverly Hills Cop’ med Eddie Murphy under udvikling hos streamingtjenesten.
Skriv kommentar