Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix laver fortsættelse til ‘Chicken Run’ 20 år efter premieren

Netflix laver fortsættelse til ‘Chicken Run’ 20 år efter premieren

25/06/2020 | Flixfilm

Netflix laver fortsættelse til Chicken Run 20 år efter premieren‘Chicken Run’ (‘Flugten fra Hønsegården’) blev den bedste indtjenende stop-motion animationsfilm nogensinde da den havde biografpremiere i 2000.

Nu 20 år efter premieren kan Netflix afsløre, at de har købt de rettighederne til en efterfølger.

Det bekræfter streamingtjenesten på Twitter.

‘Chicken Run 2’ har været under udvikling siden 2018, men til næste år begynder produktionen og man må således forvente, at der går yderlige et par år inden den kan streames på Netflix.

‘Chicken Run’ (‘Flugten fra Hønsegården’) fik fremragende anmeldelser da den havde premiere i 2000 og opnåede således en bedømmelse på Rotten Tomatoes på intet mindre end 97%.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den indspillede endvidere for over $224 mio. mod et budget på $40 mio. og modtog flere filmpriser og var bl.a. nomineret til to BAFTAs og Golden Globes.

LÆS OGSÅ:   Disse film og serier skal du se i december

Filmen handler om en hønsegård hvis kyllinger planlægger den store flugt for at undgå at blive lavet til grillkyllinger.

Mel Gibson og Julia Sawalha lagde stemmerne i den engelske version, mens den danske version kunne bruste sig af stemmer med Annette Heick og Søren Pilmark. Det er på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om man kan forvente samme stemmehold i ‘Chicken Run 2’.

Netflix har ikke offentliggjort hvornår efterfølgeren vil kunne streames.
Skriv kommentar