Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver ‘Jurassic World’-serie

Netflix laver ‘Jurassic World’-serie

06/06/2019 | Flixfilm

jurassic world serie netflix danmarkStreamingtjenesten Netflix har netop præsenteret, at de i 2020 vil have premiere på ‘Jurassic World: Camp Cretaceous’, som er en ny animeret action-eventyr-serie, der baserer sig på blockbuster-filmen ‘Jurassic World’ fra 2015.

Det sker som led i et nyt samarbejde med Universal Pictures og Steven Spielbergs Amblin Entertainment.

Det oplyser Netflix i en pressmeddelelse.

‘Jurassic World: Camp Cretaceous’ følger en gruppe teenagere, der er blevet udvalgt til at få en oplevelse for livet i en lejr på den modsatte side af Isla Nublar. De kommer dog ikke til at være i fred for dinosaurerne og da bæsterne har ødelagt alt på deres vej, må gruppen holde sammen hvis de skal overleve – uden mulighed for kontakt til omverden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har frigivet en kort teaser, som kan ses nederst i artiklen, der giver et indtryk af animationen.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Jennifer Lopez: Halftime'

Serien vil blive produceret af den anerkendte instruktør og skaberne fra franchisen Steven Spielberg, Frank Marshall, Colin Trevorrow, Scott Kreamer og Lane Lueras.

‘Jurassic World’ fra 2015 genoplive historien om dinosaurerne og har efterfølgende kastet yderlige en film af sig ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’ fra 2018, mens en tredje ‘Jurassic World’-film rammer biograferne den 11. juni 2021.

‘Jurassic World: Camp Cretaceous’ får premiere på Netflix Danmark i 2020.




Skriv kommentar