Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver koreansk ‘Papirhuset’

Netflix laver koreansk ‘Papirhuset’

01/12/2020 | Flixfilm

korea papirhuset money heist netflixDen spanske serie ‘Papirhuset‘, som også kendes unden navne ‘Money Heist’ og ‘La Casa de Papel’ har været en umådelig succes for streamingtjenesten siden at første afsnit havde premiere i 2017.

Nu er Netflix imidlertid klar til at koge suppe på succesen og kan derfor annoncere, at en koreansk version af hitserien er under udvikling.

Det skriver streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

Serien, som foreløbigt bliver på 12 episoder, vil byde på den samme velkendte handling, men krydret med nyt materiale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alex Pina, skaberen af ‘Money Heist’ udtaler; “Koreanere har formået at få deres serie udover kulturelle grænser – præcis som vores spanske serie – og tiltrække et stort international publikum, især blandt unge. Det bliver derfor fascinerende at se ‘Money Heist’ i hænderne på det kreative folk og hvorledes de få tilpasset serien til det lokale publikum.

LÆS OGSÅ   Udvalgte Netflix-medlemmer får nye funktioner

Siden første sæson af ‘Papirhuset’ havde premiere på Netflix er serien blevet en global succes. Mere end 65 millioner husstande så fjerde sæson i løbet af de første fire uge da den udkom i april 2020.

Netop nu arbejdes der på en femte sæson, som samtidig er offentliggjort til at blive den sidste. Den er delvist er optaget i København, hvilket blev afsløret tidligere på året da produktionsholdet bevægede sig rundt i et turistfyldt Nyhavn. Se billederne her: ‘Papirhuset’ filmer i København – Sidste sæson på vej.

Det forventes, at femte sæson og sidste sæson bliver lanceret i 2021.

Se ‘Money Heist‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar