Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix laver krigsfilm med Brad Pitt

Netflix laver krigsfilm med Brad Pitt

08/06/2015 | Flixfilm

 Streamingtjenesten Netflix har netop gjort et af deres største enkeltstående køb nogensinde med erhvervelsen af rettighederne til krigsfilmen War Machine med Brad Pitt i hovedrollen. Filmen får premiere i 2016. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

War Machine er en provokerende satirisk komedie af David Michôd (Animal Kingdom, The Rover) med den verdensberømte skuespiller Brad Pitt (The Curious Case of Benjamin Button, World War Z, Moneyball) i hovedrollen som general Stanley McChrystal, der skal kommandere de internationale og amerikanske tropper gennem den umulige krig i Afghanistan.

Det amerikanske medie Deadline vurderer, at War Machine har kostet Netflix over $30 millioner, hvilket samtidig symboliserer streamingtjenestens første film-køb med en verdenskendt og global skuespiller.

War Machine er inspireret af bestselleren The Operators: The Wild and Terrifying Inside Story of America’s War in Afghanistan af Michael Hastings, og produceres af Netflix, Brad Pitt og Ian Bryce (World War Z, Saving Private Ryan).

LÆS OGSÅ:   Den paranormale 'Dead Boy Detectives' får første trailer

“Brad og David er det perfekte team til at lave denne aktuelle, fængslende og underholdende film”, udtaler Netflix Chief Content Officer Ted Sarandos.

Artiklen fortsætter under annoncen

Optagelserne af War Machine begynder til august og film får eksklusiv premiere på Netflix og udvalgte biografer til næste år.
Skriv kommentar