Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver Longmire sæson 4, men…

Netflix laver Longmire sæson 4, men…

20/11/2014 | Flixfilm

lonmire sæson 4 netflix danmarkSom vi skrev forleden, forhandlede Netflix om at genoplive western-serien Longmire, som blev droppet tidligere på året. Det lader til at forhandlingerne er kommet på plads, for Netflix har netop offentliggjort i en pressemeddelelse, at de har bestilt en fjerde sæson af Longmire.

Mærkværdigvis vil den nye sæson dog ikke få premiere på Netflix i Europe og dermed heller ikke Danmark. Den kommer kun på Netflix i USA, Canada samt de nye lande; Australien og New Zealand.

Når Netflix laver originale serier udkommer de oftest på alle markeder hvor streamingtjenesten er tilgængelig. Dette er dog ikke tilfældet denne gang og hvad der ligger til baggrund for denne prioritering, uddybes ikke.

I Danmark vises Longmire i øjeblikket på TV 2 Charlie, men at en produktion af Netflix skulle vises på den kanal virker meget usandsynligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er dermed usikkert hvornår vi får den nye sæson på 10 episoder at se i Danmark.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Enola Holmes 2'

Longmire er en amerikansk western-thriller, som handler om sheriffen Walt Longmire, der forsøger at komme sig efter sin kones død. I den kommende sæson har Walt fundet ud af hvem der var bag mordet på hans kone og vil dermed gøre alt hvad det kræver for at få hævn over gerningsmanden.

I serien Longmire, der er baseret på de storsælgende bøger af Craig Johnson, medvirker Robert Taylor (The Matrix) som Walt Longmire, Katee Sackhoff (Battlestar Galactica, Riddick) og Lou Diamond Phillips (Southland, La Bamba).1 kommentar til Netflix laver Longmire sæson 4, men…

  1. karen - kl. 09:58, 12-02-2016:

    Det er bare ærgerligt!

Skriv kommentar