Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver mini-serie om de 12 fodbolddrenge fanget i grotte i Thailand

Netflix laver mini-serie om de 12 fodbolddrenge fanget i grotte i Thailand

11/03/2019 | Flixfilm

danmark 12 fodbolddrenge fanget i grotte i Thailand netflix serieDe 23. juni blev 12 drenge og deres fodboldtræner fanget i Tham Luan Nang Non-grotten i det nordlige Thailand grundet kraftig regn.

Grotten blev oversvømmet og efter flere ugers søgen blev de fundet i live, og den 10. juli efter en større redningsaktion lykkedes det at redde alle ud i sikkerhed.

Historien var blandt sommerens mest omtalte, og nu vil streamingtjenesten Netflix lave historien om til en mini-serie.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kan bekræfte, at vi arbejder på en original miniserie med i samarbejde med SKE Global og 13 Tham Luang Company Limited om at bringe den utrolige historie om den thailandske huleredning ud til vores publikum over hele verden på Netflix” lyder det fra streamingtjenesten.

LÆS OGSÅ   Netflix laver true-crime om uopklaret mord på tv-vært

SKE Global har blandt andet stå bag sidste års filmhit ‘Crazy Rich Asians’.

Den thailandske regering har åbenbart også en andel i serien og kunne under et arrangement forleden afsløre, at drengene og deres fodboldtræner hver vil bliver betalt over 600.000 danske kroner for at Netflix må gøre brug af deres historie.

Netflix kan på nuværende tidspunkt ikke afsløre flere detaljer om serien. Det samme gælder hvornår det kan forventes at serien får premiere på streamingtjenesten.Skriv kommentar