Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver norsk UFO-komedie

Netflix laver norsk UFO-komedie

16/05/2021 | Flixfilm

pexels hristo fidanov 1252869Streamingtjenesten har netop annonceret Netflix-filmen ‘Blasted – gutter vs aliens’, der er inspireret af det omdiskuterede og virkelige UFO-fænomen i Hessdalen i Norge.

Det skriver Netflix i en pressemeddelse.

I ‘Blasted – gutter vs aliens’ følger vi barndomsvennerne Sebastian (Axel Bøyum) og Mikkel (Fredrik Skogsrud), der genforenes til Sebastians polterabend.

Mens Mikkel aldrig voksede ud af teenageårene som lasertag-vindunderbarn, har Sebastian udviklet sig til en karrierebesat arbejdsnarkoman, der bruger festen til at forføre en potentiel kunde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men da polterabenden snubler hovedkulds ind i en invasion fra det ydre rum, må Mikkel og Sebastian finde sammen igen som den kick-ass lasertag-duo, de engang var, og tage kampen op.

UFO-fænomenet i Hessdalen er et lysfænomen som gentagne gange er observeret i Hessdalen i Norge og beskrevet som “en brændende ildkugle”.

I hovedrollerne er Axel Bøyum og Fredrik Skogsrud som Sebastian and Mikkel. På rollelisten sammen med Axel og Fredrik er: Mathias Luppichini (Audun), André Sørum (Kasper), Eirik Hallert (Pelle), Evelyn Rasmussen Osazuwa (Stine) og Ingrid Bolsø Berdal (Hjørdis).

LÆS OGSÅ   De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

Sci-fi komediefilmen bliver instrueret af Martin Sofiedal, skrevet af Emanuel Nordrum og produceret af Are Heidenstrøm (The Wave) hos Miso Film.

Are Heidenstrøm, Producer og CEO af Miso Film i Norge: “Det er utroligt spændende at producere den første norske sci-fi-komedie. Vi føler os meget privilegerede over at arbejde med Netflix og at kunne lave en film inden for sådan en uortodoks genre. Emanuel Nordrum og Martin Sofiedal har skabt en fantastisk historie, hvor vi endelig får klarhed over lysfænomenet i Hessdalen.”

‘Blasted – gutter vs aliens’ vil få global premiere på Netflix i 2022.



Skriv kommentar