Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver ny fræk og sjov serie

Netflix laver ny fræk og sjov serie

14/02/2020 | Flixfilm

Netflix laver ny fræk og sjov serieOptagelserne til den spritnye Netflix-serie ‘Love & Anarchy’ er netop begyndt i Stockholm, og den bliver både sjov og fræk lyder det fra hovedrolleindehaveren.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

‘Love & Anarchy’ er på otte afsnit og følger Sofie (Ida Engvoll) – en karrierekvinde med et konsulentjob og gift mor til to. Da Sofie får til opgave at modernisere et ældre forlagshus, møder hun den unge IT-fyr Max (Björn Mosten), og der opstår helt uventet en flirt mellem dem.

Sofie og Max udfordrer i al hemmelighed hinanden til at gøre ting, som sætter spørgsmålstegn ved det moderne liv. Det starter uskyldigt, men i takt med at legen bliver mere og mere vovet, begynder konsekvenserne at komme helt ud af proportioner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt de medvirkende er Ida Engvoll, Reine Brynolfsson, Björn Kjellman, Johannes Bah Kuhnke, Gizem Erdogan og Björn Mosten, der i denne serie også har sin skuespillerdebut.

LÆS OGSÅ   'The Recruit' med Noah Centineo får en sæson 2

“Jeg håber, at ‘Love & Anarchy’ bliver både fræk og sjov, og at den vil bidrage med et nyt perspektiv på vores samfund. For mig er historien et paradoks, der finder sted inde i og omkring min karakter, Sofie, i et samfund, der ikke formår at omfavne mennesket. Det bliver en interessant og udfordrende rejse for mig i forhold til klasse, krop og sind”, siger Ida Engvoll.

Serien er skabt af den anmelderroste manuskriptfatter og instruktør Lisa Langseth og produceret af FLX, som blandt andet står bag ‘Quicksand‘.

‘Love & Anarchy’ har premiere eksklusivt på Netflix i 2020.Skriv kommentar