Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix laver ny monster-serie med skaberne af ‘Dark’ og ‘1899’

Netflix laver ny monster-serie med skaberne af ‘Dark’ og ‘1899’

06/03/2023 | Flixfilm
Se ‘Dark’ på Netflix.

Skaberne af det store streaminghit ‘Dark‘ og det knap så store hit ‘1899‘, Baran bo Odar og Jantje Friese, har fået grønt lys til at lave endnu en serie til Netflix.

Det bekræfter streamingtjenesten, som samtidig kan fortælle, at de har forlænget den eksklusive aftale som de indgik med den tyske duo for snart fem år siden.

Det lader dermed til, at Netflix fortsat har tiltro til skaberne til trods for at deres seneste store seriesatsning ‘1899’ blev droppet efter kun en enkelt sæson til stor skuffelse for mange og Jantje Friese og Baran bo Odar selv.

Alle sejl var ellers blevet ind på at gøre den mystiske serie om et immigrantskib rejse over Atlanten til en verdensomspændende succes – På samme måde som ‘Dark’ gjorde det årene forinden.

Deres næste projekt er en filmatisering af tegneserien ‘Something Is Killing The Children’, der er skabt af DC Comic-tegneren James Tynion (‘Batman’) og Werther Dell’Edera.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien handler om en lille by hvor børnene begynder at forsvinde. De fleste børn vender aldrig tilbage, men dem der gør fortæller forfærdelige historier om skræmmende væsner og børnespisende monstre.

En mystisk fremmed er dog opsat på at finde sandheden. Hun hedder Erica Slaughter og hun dræber monstre.

Det rygtes, at ‘Something Is Killing The Children’ bliver en serie på engelsk, modsat Jantje Friese og Baran bo Odars øvrige serier ‘1899’ og ‘Dark’, som begge var på tysk.

Det vides på nuværende tidspunkt ikke hvornår ‘Something Is Killing The Children’ vil kunne streames på Netflix Danmark.
Skriv kommentar