Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver ny psykologisk thriller-serie

Netflix laver ny psykologisk thriller-serie

14/10/2013 | Flixfilm

netflix nye film danmarkNetflix har netop offentliggjort at de har indgået samarbejde med skaberne af thrillerserien Damages om, at lave en ny psykologisk thriller-serie, eksklusivt til Netflix. Serien er den seneste i rækken af egen-produktioner fra Netflix som bl.a. tæller Orange Is the New Black, Hemlock Grove og den kommende science fiction serie Sense8, lavet i samarbejde med skaberne af The Matrix trilogien.

Den nye serie har endnu ikke fået en titel, men skaberne Todd A. Kessler, Daniel Zelman og Glenn Kessler fortæller, at serien kommer til at handle om en gruppe voksne brødre hvis hemmeligheder og psykisk mén bliver afsløret da familiens sorte får vender hjem.

“Vi blev fortryllet efter at have hørts Todd, Gleen og Daniels idé og vidste at Netflix ville være det perfekte sted for et nervepirrende familie drama,” udtaler Cindy Holland, vicepræsident for originalt indhold hos Netflix.

LÆS OGSÅ   'You' er tilbage med sæson 4 i 2023

Produktionen af serien begynder i starten af 2014 og første sæson vil bestå af 13 afsnit hvor hvert afsnit har en varighed på en time.

Artiklen fortsætter under annoncen

Seriens skabere har tidligere været involveret i flere succesfulde serier. Udover at de alle tre var med til at skabe serien Damages, så har Todd A. Kessler ligeledes skrevet og produceret sæson 2 og 3 af den populære mafiaserie The Sopranos.1 kommentar til Netflix laver ny psykologisk thriller-serie

  1. Nye originale serier fra Netflix i 2014 | Flixfilm - kl. 20:37, 01-12-2013:

    […] Læs mere om den kommende serie her: Link. […]

Skriv kommentar