Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver ny komedieserie med Will Arnett

Netflix laver ny komedieserie med Will Arnett

20/01/2015 | Flixfilm

Den amerikanske skuespiller Will Arnett, kendt fra Arrested Development og BoJack Horseman, får nu sin helt egen komedieserie på streamingtjenesten Netflix. Serien, der hedder Flaked, bliver på 8 episoder og får premiere på Netflix Danmark i 2016.

Komedieserien Flaked handler om den selvudnævnte guru Chip (Will Arnett), som hurtigt kommer i problemer efter at have fyldt folk med løgne og bullshit.

Will Arnett har selv skrevet serien i samarbejde med Mark Chappell (A Young Doctor’s Notebook) og bl.a. skaberen af serien Arrested Development, Mitch Hurwitz vil være tilknyttet som producer.

“Vi er begejstrede for at være hjemsted for Will Arnett’s næste serie og ser frem til at Chip tilslutter sig Arnett’s repertoire af inspirerende karakterer som Gob, Bojack og Batman,” udtaler Cindy Holland, VP Original Content, Netflix.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 19 – 2022)

Artiklen fortsætter under annoncen

Will Arnett er flere gange blevet nomineret til en Emmy for sit arbejde foran kameraet og han kan i øjeblikket ses på Netflix Danmark i serierne Arrested Development og BoJakc Horseman hvor han lægger stemme til den fallerede og alkoholiske hest BoJack. Endvidere kan Will Arnett opleves som Batman i animationsfilmen The LEGO Movie, der ligeledes kan findes på Netflix Danmark.

Netflix har de seneste måneder styrket deres produktion af originale komedieserier betragteligt med bl.a. Grace And Frankie, Unbreakable Kimmy Schmidt og den animerede F Is For Family af Vince Vaughn.

Se Flaked på Netflix Danmark i 2016.
Skriv kommentar