Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver ny spansk komedieserie om fodbold

Netflix laver ny spansk komedieserie om fodbold

23/04/2014 | Flixfilm

netflix sport fodbold serie dk danmarkStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret deres næste originale serie, som får premiere til næste år. Det bliver en spansktalende komedieserie om professionel fodbold, der er skabt af den anerkendte instruktør Gaz Alazrak, som tidligere har stået bag We Are the Nobles, den bedst sælgende mexikanske film nogensinde.

Serien handler om en familie, der er arvinger til en fodboldklub, men da ejeren dør udvikler familien et anstrengt forhold til hinanden og en forestående familiefejde er uundgåelig. Selvom emnet er temmelig alvorligt er den nye serie en komedie, som giver et satirisk og meget underholdende indblik i den professionelle sports og fodboldverden. Serien optages i Mexico og bliver på 13 episoder.

Hele holdet bag instruktør Gaz Alazraks tidligere film; We Are the Nobles vender tilbage i den nye serie og derfor spiller den mexikanske skuespiller Luis Gerardo Mendez hovedrollen. Han var ligeledes hovedpersonen We Are the Nobles. Historien om den satiriske familiefejde er skabt af Mike Lam og produceres og instrueres af Gaz Alazraks og Leo Zimbron.

LÆS OGSÅ   Netflix opgiver 'Uncoupled' med Neil Patrick Harris

“Vi er begejstrede for at arbejde med talentholdet bag We Are the Nobles. Instruktør Gaz har den forstyrrende vision og kreativ historiefortælling vi ledte efter for, at kunne producere vores første originale serie i Mexico,” udtaler Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer. – “Vi er sikre på at vores medlemmer Mexico og Latinamerika vil elske denne familie komedie.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Komedieserien, som endnu ikke har noget navn, har premiere på Netflix Danmark i 2015.Skriv kommentar