Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver ny udgave af Kaninbjerget

Netflix laver ny udgave af Kaninbjerget

30/04/2016 | Flixfilm

Novellen Kaninbjerget (originaltitel: Watership Down) af Richard Adams omdannes til en ny 4-episoder lang mini-serie, som får eksklusiv premiere på Netflix. Det skriver Netflix og BBC i en fælles pressemeddelelse.

Netflix har indkaldt en lange række prominente navne til at lægge stemmer til den animerede serie og dette inkluderer bl.a. Ben Kingsley (Schindler’s List), James McAvoy (X-Men: Days of Future Past), John Boyega (Star Wars: Episode VII – The Force Awakens) og Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road)

Kaninbjerget handler om en flok unge hankaniner med Hassel i spidsen, der drager bort fra den koloni, hvor de er født og opvokset. Hassels bror Femmer har nemlig i et spirituelt syn set, at dommedag vil ramme kolonien. Det lykkes derfor for de to kaniner at overtale en del andre hanner til at tage med. Undervejs møder de mange farer, indtil de endelig når frem til det sted, som Femmer så i sit syn, nemlig Kaninbjerget. Her grundlægger de deres nye koloni, men de mangler hunner for at kunne formere sig.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 51 – 2020)

Watership Down (Kaninbjerget) udkom som bog i 1972 og allerede i 1978 udkom første filmatisering, som ligeledes var en tegnefilm. Netflix mener dermed, at det er på tide, at der udkommer en ny udgave i historien, som i en undersøgelse foretaget af BBC, blev kåret til at være blandt de 30 bedste bøger i verdenshistoriens. Det understreges også af at Kaninbjerget er solgt i over 50 millioner eksemplarer gennem tiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix-udgaven af Kaninbjerget (Watership Down) får premiere på streamingtjenesten i 2017    Skriv kommentar