Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix laver ny version af Anne fra Grønnebakken

Netflix laver ny version af Anne fra Grønnebakken

23/10/2016 | Flixfilm

anne-fra-gronnebakken-netflix-danmarkStreamingtjenesten Netflix har besluttet sig for at lave en ny serie på otte episoder, baseret på den klassiske fortælling om den fornuftige pige Anne fra Grønnebakken. Den nye serie får blot navnet ‘Anne’.

I den nye udgave af Anne fra Grønnebakken vil den canadiske skuespiller Amybeth McNulty varetag rollen som den gammelkloge og fantasifulde Anne Shirley.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Den nye series manuskriptforfatter er den Emmy-vindende Moira Walley-Beckett, som blandt andet har skrevet flere episoder af den populære Breaking Bad om den kræftsyge kemilærer, der begynder at lave og sælge stoffer for at kunne betale lægeregningerne.

Anne fra Grønnebakken (Anne of Green Gables) udkom første gang som bog 1908 og er siden både blevet filmatiseret og lavet til tv-serie. I både bogen og serien følger man den forældreløse pige Anne, der adopteres af et ældre søskendepar, der bor på en gård i 1800-tallets Canada, hvor hun prøver at passe ind. Men da Anne er kvik bliver hun på gården, hvor hun gør sit bedste for at hjælpe til.

LÆS OGSÅ:   Hajer terroriserer Paris i ny Netflix-film

Artiklen fortsætter under annoncen

De tidligere filmatiseringer af Anne fra Grønnebakken har gennem tiden været fast inventar på Danmarks Radio, hvor de er blevet genudsendt utallige gange.

Anne får premiere på Netflix Danmark i 2017.
8 kommentarer til Netflix laver ny version af Anne fra Grønnebakken

 1. Anja - kl. 11:06, 05-11-2016:

  Ikke voldsomt vigtig info 🙂 Men det er TV2, der har sendt serien en masse gange – ikke DR…

 2. Christina - kl. 17:38, 26-11-2016:

  Det lyder fedt! Kan i så ikke sende den gamle serie ind på Netflix? Jeg elsker den!

 3. Nadia - kl. 10:35, 13-05-2017:

  Wow. Hold da helt op.. den var god.. det er en af de bedste serie jeg har det.. den fik tårene frem i mig. Og jeg så alle klip i går.. jeg vil anbefale den til mine veninder, tror også de syntes den vil være god.. 🙂
  Jeg vil glæde mig meget til de næste 7 sæsoner vil komme.. Anne spiller din rolle SÅ godt at jeg kan se alt for mig når hun går ind i sen fantasi verden.. den serie får mig i godt humør.. <3 4. Julie - kl. 18:11, 14-05-2017:

  Har set hele serien færdig på blot få dage. Jeg elsker den! Den kan få mig til at græde af både glæde og sorg. Jeg er vild med karakteren Anne, som har så dejligt et beskrivende sind. Glæder mig til de næste mange sæsoner.

 5. Philip - kl. 16:45, 15-05-2017:

  Ufattelig højt niveau, brillant skuespil, indlevende scener, kort sagt fantastisk fortolket.
  Set alle afsnit, SÅ HVORNÅR KOMMER SÆSON 2

 6. Hanne - kl. 14:14, 18-05-2017:

  Den er vildt god. Slugte alle afsnittene på en aften. Tænker bare hvordan den nye Anne kan spille voksen når den tid kommer, hun ser så ung ud. Men det skal blive spændende at se hvad der sker.

 7. Lotte - kl. 21:13, 19-05-2017:

  Spændende og charmerende. Jeg kendte kun bogen af omtale, så jeg har intet at sammenligne med, men jeg er ret betaget af de brilliante skuespilpræstationer og de smukke optagelser. Men især Geraldine James er helt fantastisk. Hendes geniale måde at underspille på er forrygende. 🙂
  Jeg snuppede også sæsonen på to blot dage.

 8. Hanne Christensen - kl. 15:03, 19-06-2017:

  Hvornår kommer næste afsnit?

Skriv kommentar