Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver ny Wallander-serie

Netflix laver ny Wallander-serie

01/12/2018 | Flixfilm

young wallander netflix ungSveriges mest elskede strømer – Kurt Wallander – får nyt liv på streamingtjenesten Netflix, som laver en helt ny original serie baseret på Henning Mankell’s bedst-sælgende bøger.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Serien har fået titlen ‘Young Wallander’, hvilket åbenlyst betyder, at seerne denne gang vil følge en ung Wallander, som skal efterforske sin første gribende sag i datidens Sverige.

Historien fokuserer på de dannende processer – professionelle såvel som personlige – som Kurt skal igennem som nyuddannet politimand i starten af sine 20’ere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den engelsksprogede dramaserie bliver fortalt over seks afsnit og omfatter både britiske og svenske skuespillere.

Over de sidste to årtier har Mankell’s bedst-sælgende Kurt Wallander bøger været kilde til adskillige elskede TV-serier og film i Sverige og Storbritannien. Blandt andet DR1 har vist mange af Wallander-filmene gennem årerne.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 9 – 2023)

“Wallander bøgerne har solgt over 40 millioner kopier og er blevet oversat til over 40 forskellige sprog, mens den samtidig har bibeholdt sin ægthed og autenticitet over for den svenske noir som Mankell har været med til at skabe. Det at serien er produceret af Yellow Bird har også modtaget fantastisk global og lokal succes. Netflix er begejstrede for at kunne videreføre traditionen og tilføje nye lag til den fantastiske historie som Mankell og Yellow Bird har skabt,” siger Erik Barmack, Vice President, Head of International Originals i Netflix.

Produktionen starter i løbet af 2019, mens ‘Young Wallander’ forventes at få premiere på Netflix Danmark i 2020.Skriv kommentar