Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix laver nye afsnit af Den Magiske Skolebus

Netflix laver nye afsnit af Den Magiske Skolebus

12/06/2014 | Flixfilm

netflix magiske skolebus serieDen prisbelønnede serie om Den Magiske Skolebus (The Magic School Bus) får nyt liv på streamingtjenesten Netflix, som vil lave nye afsnit af den ikoniske tv-serie. Netflix har annonceret, at der kommer 26 nye episoder, som får premiere i 2016.

De nye episoder af Den Magiske Skolebus bliver dog ikke i klassisk tegnefilmsstil som de tidlige episoder, men computeranimeret. Serien har ligeledes fået et nyt og mere moderne navn; The Magic School Bus 360°.

I de nye afsnit tager den skøre naturfagslærer Frøken Flimmer sine elever med ud på utrolige ture i videnskabens forunderlige verden. Bussen er blevet opgraderet og moderniseret således den indeholder alt den nyeste teknologi. Hver episoder byder på spændende opdagelser, hjertebankende udforskninger og humor, ved samtidig at tilskynde børn til at tænke kritisk og kreativt for at besvare spørgsmål og løse naturvidenskabelige problemer.

LÆS OGSÅ:   Netflix offentliggør seertal: Dansk film blandt de mest sete film i verden

TV-serien om Den Magiske Skolebus revolutionerede børne tv i 1990’erne gennem en unik og kraftfuld blanding af underholdning og naturvidenskab. Serien giver en enestående mulighed for børn at se, lære, udforske og inspirere dem til at blive interesseret i emnet gennem showets ekstraordinære eventyr og fantastiske opdagelser.

Den originale serie om Den Magiske Skolebus blev vist på tv i mere end 18 år og set i flere end 39 lande. Serien her endvidere modtaget mere end 100 prestigefyldte priser.

Artiklen fortsætter under annoncen

De nye afsnit af Den Magiske Skolebus kan ses på Netflix Danmark i løbet af 2016.
Skriv kommentar