Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix laver nyt britisk drama om kongehuset

Netflix laver nyt britisk drama om kongehuset

14/11/2014 | Flixfilm

netflix mobil danmarkSom beskrevet tidligere her på Flixfilm.dk, så har Netflix længe været interesseret i det britiske drama The Crown, og nu kan den amerikanske streamingtjeneste så afsløre, at den $100 millioner dyre drama-serie får premiere på Netflix i 2016.

The Crown er inspireret af det prisbelønnede West End-teaterstykke The Audience og har forenet forfatter Peter Morgan (The Queen, Frost/Nixon) med instruktør Stephen Daldry (Billy Elliot, The Hours) og producer Andy Harries (The Queen). Et hold der til sammen deler seks Oscar-nomineringer.

Netflix har ikke afsløret nogle af seriens skuespillere, men det amerikanske medie Deadline mener at vide, at den engelske skuespiller Claire Foy (Season of the Witch) skal spille Hendes Majestæt Dronning Elizabeth II.

The Crown fortæller historien indefra to af verdenshistoriens mest berømte adresser – Buckingham Palace og Downing Street 10. Vi følger den gribende fortælling, de intriger og kærlighedshistorier, der lå bag de store begivenheder, som formede anden halvdel af det 20. århundrede. To huse, to sale, en krone.

LÆS OGSÅ:   Den paranormale 'Dead Boy Detectives' får første trailer

Sæson 1 begynder med en 25-årig prinsesse, der konfronteres med den skræmmende virkelighed om at skulle lede det mest berømte monarki i verden, alt imens hun skal opbygge et forhold til den dominerende og krigshærdede premierminister Winston Churchill.

Artiklen fortsætter under annoncen

“The Crown er historiefortælling, der befinder sig et sted mellem tv- og biografformat og kommer fra en af Storbritanniens førende historieskrivere inden for moderne politik, klasse og samfund,” siger Cindy Holland, Vice President of Original Content hos Netflix.

Dramaserien The Crown har premiere på Netflix Danmark i 2016.
Skriv kommentar