Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver ‘Ozark’ sæson 3

Netflix laver ‘Ozark’ sæson 3

11/10/2018 | Flixfilm

Det er lidt over en måneden siden at ‘Ozark’ sæson 2 havde premiere på Netflix, men nu kan streamingtjenesten afsløre, at serien vender tilbage næste år med 3. sæson.

Hele det originale hold vender tilbage i den nye sæson, der bliver på 10 episoder, og Jason Bateman skal således igen kaste sig ud i konflikter med narkotikakarteller i rollen som Marty Byrde.

Den amerikanske skuespiller Jason Bateman offentliggjorde selv den nye sæson i et Twitter-tweet, som kan ses nederst i artiklen.

Her skriver han fornøjeligt, at det er en glædelig nyhed for ham selv, men han er bekymret for karakteren Marty.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Ozark’, som er skabt af Bill Dubuque og Mark Williams, men instrueres og produceres af Jason Bateman, blev det helt store streaminghit da første sæson udkom i sommeren 2017. Derfor var det meget naturligt at Netflix gav grønt lys til yderligere en sæson.

LÆS OGSÅ   Netflix dropper 'Archive 81'

Sæson 2, som bekendt kom for lidt over en måneden siden, fik igen godt fat i publikum og såvel anmeldere, der kvitterede serien med overvejende positive anmeldelser.

Serien handler om samfundets fokusering på økonomi og penge, og følger de finansielle rådgivere Marty (Jason Bateman) og Wendy Bird (Laura Linney), der pludselig må forlade storbyen og flytte til en lille flække i Missouri Ozarks – Langt væk fra de velkendte skyskrabere og glasfacader.

Se ‘Ozark‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar