Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nyt Netflix-show: “Paradise Hotel” uden sex

Nyt Netflix-show: “Paradise Hotel” uden sex

13/04/2020 | Flixfilm

too hot to handle Netflix laver 22Paradise Hotel22 uden sexNetflix har fået overraskende succes med datingprogrammerne ‘Dating Around‘ og ‘Love is Blind‘ hvilket har givet streamingtjenesten blod på tanden.

Allerede fredag den 17. april har Netflix premiere på et nyt dating-show med navnet ‘Too Hot To Handle’, som baseret på traileren, praktisk talt er Paradise Hotel uden den berygtede lagengymnastik.

Se traileren til ‘Too Hot To Handle’ nederst i artiklen.

I datingprogrammet mødes 10 smukke unge singler i et tropisk paradis, som de tror vil få deres mest eksotiske og erotiske oplevelse i deres liv – men der er et twist!

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis de vil vinde præmien på 100.000 dollars, må de nemlig ikke have sex og slet ikke kysse eller udføre selvtilfredsstillelse af nogen art.

LÆS OGSÅ   Se de første 8 minutter af 'Stranger Things' sæson 4

Spørgsmålet er om de ti deltagere, der elsker one-night-stands, kan holde fingre for sig selv, modstå fristelserne og danne dybere følelsesmæssige forbindelser til hinanden?

Singlerne bliver instrueret af den virtuelle assistent, Lana, som også overvåger deres aktiviteter – både over og under dynen.

Første sæson af reality-showet er på i alt 8 episoder og alle afsnittene kan ses ved premieredatoen.

Se ‘Too Hot To Handle’ på Netflix Danmark fra den 17. april.
Skriv kommentar