Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver ‘Scott Pilgrim’-serie med de originale skuespillere

Netflix laver ‘Scott Pilgrim’-serie med de originale skuespillere

03/04/2023 | Flixfilm

Scott Pilgrim er tilbage, og det er med samme rollebesætning fra biograffilmen ‘Scott Pilgrim vs. the World’ fra 2010.

Det oplyser Netflix, som afslører, at der er tale om en anime-serie om den elskede musiker, baseret på tegneserien af Bryan Lee O’Malley.

Både Michael Cera, der i spillefilm var i hovedrollen som Scott, og Mary Elizabeth Winstead, som var hans store kærlighed, er med i den nye serie.

Det samme er Chris Evans som Lucas Lee, Anna Kendrick som Stacey Pilgrim, Brie Larson som Envy Adams, Satya Bhabha som Matthew Patel, Kieran Culkin som Wallace Wells, Alison Pill som Kim Pine, Aubrey Plaza som Julie Powers, Brandon Routh som Todd Ingram, Jason Schwartzman som Gideon Graves, Johnny Simmons som Young Neil, Mark Webber som Stephen Still, Mae Whitman som Roxie og Ellen Wong som Knives Chau.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   'Virgin River' fortsætter efter sæson 5

Der er dermed lagt op til det helt store gensyn med alle de velkendte karakterer – eller i hvert fald deres stemmer, da der som tidligere nævnt er tale om en animationsserie.

Bryan Lee O’Malley og BenDavid Grabinski, der er henholdvis skaber og illustrator på tegneserien, er tilknyttet som executive producers, manuskriptforfattere og showrunners, mens Edgar Wright – instruktør på ‘Scott Pilgrim vs. the World’ ligeledes er med ombord.

Det er desværre ikke muligt, at streame ‘Scott Pilgrim vs. the World’ på Netflix Danmark på nuværende tidspunkt, men den kommer formentlig tilbage på streamingtjenesten inden premieren på den nye serie.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘Scott Pilgrim’-serien forventes at få premiere.
Skriv kommentar