Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver Scrotal Recall sæson 2

Netflix laver Scrotal Recall sæson 2

01/04/2016 | Flixfilm

scrotalrecallNetflix har i samarbejde med britiske BBC bestilt en ny sæson af den romantiske komedieserie Scrotal Recall. Samtidig vil sæson 1 blive tilgængelig på Netflix Danmark i løbet af 2016. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Scrotal Recall sæson 2 bliver på 8 episoder og vil byde på et gensyn med Johnny Flynn, Antonia Thomas og Daniel Ings, som alle vender tilbage til deres hovedroller. Der er dog ingen informationer om hvornår sæson 2 vil kunne ses på streamingtjenesten.

I første sæson af Scrotal Recall følger man den ulykkelige 20-årige, Dylan Witter (Johnny Flynn), som efter at have fået en bedrøvende diagnose, beslutter sig for at kontakte alle han nogensinde har haft sex med for at fortælle dem de dårlige nyheder.

LÆS OGSÅ   'Boyhood'-instruktørs nye Netflix-film har fået en trailer

I hver episoder følger man Dylan kontakte en ny pige fra hans fortid, hvilket giver ham muligheden for at tænke over sit kærlighedsliv, som øjensynligt har været lige for næsen af ham hele tiden. Med på hans søgen, er vennen Evie (Antonia Thomas) og kvindebedåren Luke (Daniel Ings).

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Scrotal Recall på Netflix Danmark senere på året.
Skriv kommentar