Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver serie baseret på Skylanders

Netflix laver serie baseret på Skylanders

19/06/2016 | Flixfilm

skylanders netflix danmarkNetflix har netop offentliggjort, at streamingtjenesten laver hele fem nye originale animationsserier til børn og unge. Samtidig fornyer Netflix den populære børneserie ’Kong: King of the Apes’ med endnu en sæson, som får premiere i 2017. Det skriver Netflix i en pressemeddelse.

De nye serier er alle skabt ud fra allerede kendte figurer og historier – lige fra Skylanders Academy videospillet, den prisbelønnede bogserie Llama Llama fra Anna Dewdney til filmklassikeren Spy Kids. Den store investering i de fem nye børneserier sker på baggrund af Netflix’ ønske om at skabe det bedste univers for de yngste medlemmer og give familier gode historier at samles om.

De nye serier er Skylanders Academy, Llama Llama, Spirit Riding Free, Kong: King of the Apes sæson 2, Spy Kids: Mission Critical og Hilda.

Skylanders er et yderst populært computerspil/legetøj, som har millioner af fans over hele verden og i Skylanders Academy seriern vil stemmerne blive indtalt af Justin Long (Ask Me Anything) som Spyro, Ashley Tisdale (High School Musical, Phineas and Ferb) som Stealth Elf, Jonathan Banks (Breaking Bad, Better Call Saul) som Eruptor. Det er allerede blevet besluttet at der kommer to sæsoner af denne serie.

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i juni 2022

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover vender hesten Spirit også tilbage, som er baseret på biograffilmen fra DreamWorks Animation, samt børnene i Spy Kids: Mission Critical, der ligeledes er baseret på en række populære biograffilm.

Alle de nye børneserier er fastsat til at få premiere på Netflix i løbet af 2017/2018.
Skriv kommentar