Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix laver svensk serie om et mystisk gidseldrama

Netflix laver svensk serie om et mystisk gidseldrama

17/10/2019 | Flixfilm

netflix logo1Under bogmessen i Frankfurt løftede Netflix i dag sløret for en ny, svensk dramaserie, ‘Anxious People’, baseret på Fredrik Backmans bog af samme navn, der tidligere også har skrevet ‘En Mand Der Hedder Ove’.

Det skriver streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

‘Anxious People’ er en løssluppen komedie om et gidseldrama, der finder sted under et åbent hus-arrangement. En mislykket bankrøver låser sig selv inde med en over-entusiastisk ejendomsmægler, to bitre IKEA-afhængige, en gravid kvinde, en selvmordstruet multimillionær og en skide kanin. Til slut giver bankrøveren op og lader alle gå, men da politiet efterfølgende stormer lejligheden, er den… tom.

I ‘Anxious People’ vil seerne overvære en serie af dysfunktionelle vidneforklaringer, hvor alle vidner fortæller deres version af, hvad der i virkeligheden skete. Og det munder ud i et større puslespil omkring mysteriets spørgsmål: Hvordan formåede bankrøveren at flygte? Hvorfor er alle så vrede? Og: Hvad er der GALT med folk i disse dage?

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 14 – 2024)

Serien bliver produceret af FLX, der også står bag Netflix-serien ‘Quicksand’ og den kommende serie ‘Love & Anarchy’. Serien vil blive instrueret af Felix Herngren, skaber og instruktør af ‘Bonusfamilien’. Camilla Ahlgren er manuskriptforfatter – også kendt som hovedforfatteren bag ‘Broen’ og ‘Quicksand’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er umiddelbart ingen oplysninger om hvornår ‘Anxious People’ får premiere på Netflix Danmark.
Skriv kommentar