Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix laver The Killing sæson 4

Netflix laver The Killing sæson 4

16/11/2013 | Flixfilm

the killing 4 netflix dkNetflix har netop offentliggjort på deres Twitter, at streamingtjenesten har købt rettighederne til The Killing, der er den amerikanske version af den danske succes-serie Forbrydelsen. The Killing blev oprindelig droppet af tv-selskabet AMC, som har produceret de tre foregående sæsoner, men nu har Netflix dermed bestemt sig for at lave en fjerde sæson af krimiserien.

Der er endnu ikke sluppet mange informationer ud omkring aftalen, men ifølge amerikanske medier, så skulle den nye sæson være på 6 episoder og alle de oprindelige skuespillere vil vende tilbage til deres roller. Netflix har eneret til fjerde sæson og dermed vil den nye sæson kun kunne ses på streamingtjenesten Netflix. Hvornår den nye sæson har premiere er stadig usikkert.

– “Den spændende og nervepirrende fortælling i The Killing trives på Netflix, og vi synes kun at det er rimeligt, at serien med Sarah Linden (Mireille Enos) og Stephen Holder (Joel Kinnaman) får en ordentlig afslutning,” udtaler Cindy Holland, vice-indholdschef hos Netflix. “Vi ser frem til, at kunne tilbyde fans – både nye og gamle – en serie, som vi ved er perfekt til streamingtjenesten.”

LÆS OGSÅ:   Netflix laver 'Peaky Blinders'-film med Cillian Murphy

Første sæson af The Killing blev nomineret til 6 Emmy Awards og modtog mange roser af anmelderne, men de seneste to sæsoner har begge været meget ubemærket i medier, ligesom mange seere forsvandt.

Se The Killing sæson 1-3 på Netflix Danmark: Link.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar