Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver ‘The Witcher’-spinoff

Netflix laver ‘The Witcher’-spinoff

23/01/2020 | Flixfilm

The Witcher Nightmare of the Wolf spin offStreamingtjenesten Netflix afslørede forleden, at den stort opsatte fantasy-serie ‘The Witcher’ har overgået alle forventninger og første sæson er den mest succesfulde lancering nogensinde.

Det skrev Netflix i deres seneste kvartalsregnskab.

Nu er streamingtjenesten således klar til at gå all-in og kan derfor annoncere, at en spin-off på den populære serie er på tegnebrættet.

‘The Witcher: Nightmare of the Wolf’ er navnet på den nye satsning, som bliver en anime i spillefilmslængde, der vil udforske universet og byde på en ny fjende mod The Continent.

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmen bliver produceret af Lauren Schmidt Hissrich og Beau DeMayo, som også er producere på Netflix-serien, mens animationen vil blive varetaget af Studio Mir, der også har animeret ‘Voltron: Legendary Defender‘, som kan findes eksklusivt på Netflix.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘The Witcher: Nightmare of the Wolf’ forventes, at få premiere på Netflix, men det formodes at den lanceres i perioden mellem ‘The Witcher’-sæsoner.

LÆS OGSÅ   9 Oscar-nominerede film du kan se på Netflix lige nu

‘The Witcher’, som er skabt af den polske forfatter Andrzej Sapkowski, handler om witcheren Geralt of Rivia, som er en monsterjæger der som ung udviklede overnaturlige kræfter, der gjorde det muligt at bekæmpe blodtørstige monstre.

Netflix har tidligere annonceret, at der kommer en sæson 2 af den originale ‘The Witcher’, som formodes at få premiere sidst i 2020 eller i begyndelsen af 2021 – omtrent samme tidspunkt første sæson havde premiere.

Se ‘The Witcher‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar