Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix laver tredje og sidste sæson af Hemlock Grove

Netflix laver tredje og sidste sæson af Hemlock Grove

03/09/2014 | Flixfilm

hemlock grove netflixDet er netop blevet bekræftet, at Netflix-serien Hemlock Grove vender tilbage for en tredje og afsluttende sæson. Den bliver på 10 episoder og får premiere i 2015.

“Vi er taknemmelige for, at fans af Hemlock Grove, har kæmpet for serien så intenst over to sæsoner,” udtaler seriens skaber Eli Roth. “Vi ser frem til at tage den sidste sæson til endnu flere mørke og uventede steder og give seerne den morderiske afslutning som man kan forvente af en serie som Hemlock Grove.”

Den første sæson af Hemlock Grove havde premiere på Netflix i juni 2013 og tiltrak flere seere i lanceringsdagene end den meget omtalte serie House of Cards med Kevin Spacey. Hemlock Grove sæson 2 fik efterfølgende premiere sidste juli og blev vel modtaget af medier som såvel Netflix-medlemmer. I løbet af 2015 kan man så se afslutningen på Hemlock Grove når sæson 3 kommer på Netflix.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'We Have a Ghost'

Horrorserien Hemlock Grove tager udgangspunkt i en lille by i Pennsylvania og det atypiske forhold mellem Roman Godfrey og tilflytteren Peter Rumancek, som begge gemmer på uhyggelige hemmeligheder. Serien har Famke Janssen (X-Men), Bill Skarsgard (Simon & The Oaks), Landon Liboiron (Terra Nova), og Dougray Scott (Mission Impossible II) på rollelisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hemlock Grove er en original serie fra Netflix og kan dermed ikke ses på andre filmtjenester.

Find Hemlock Grove sæson 1 og 2 på Netflix Danmark: Link.Skriv kommentar