Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix laver true-crime om uopklaret mord på tv-vært

Netflix laver true-crime om uopklaret mord på tv-vært

24/01/2023 | Flixfilm

Noget af det mest populære indhold på streamingtjenesten Netflix er true-crime, hvor der dykkes ned i virkelige kriminalsager og mordgåder.

Blandt de mest sete true-crime dokumentarserier finder man ‘Making A Murderer‘ ‘Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel‘, ‘American Murder: The Family Next Door‘ og naturligvis den vanvittige ‘Tiger King: Murder, Mayhem And Madness‘.

Nu er Netflix snart tilbage med endnu en true crime-serier, der denne gang dykker ned i det uopklaret mord på tv-værten Jill Dando i 1999.

Det skriver det amerikanske medie Variety.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den engelske tv-vært blev en tidlig morgen skudt og dræbt udenfor hendes hjem i West London i april 1990.

En mistænkt blev dømt og fængslet i otte år, men blev efterfølgende frifundet efter at have anket afgørelsen. På trods af at politiet har identificeret flere andre mistænkte, forbliver Dandos mord uopklaret.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Frækkere end politiet tillader: Axel F'

Hendes mord er blandt et af de mest højprofilerede og komplekse sager i britisk historie, og er fortsat den mest omfangsrige efterforskning hos Metropolitan Police.

Jill Dando blev i 1997 kåret til årets største tv-personlighed og har været vært på ‘Breakfast Time’, ‘Six O’Clock News’, rejseprogrammet ‘Holiday’ og kriminalprogrammet ‘Crimewatch’, som hun var vært for indtil sin død.

Dokumentarserien bliver på flere episoder, som vil byde på arkivoptagelser, ny forskning og oplysninger, samt interviews med involverede i sagen.

Kommer på Netflix senere på året.
Skriv kommentar