Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix: Live fra CES 2016

Netflix: Live fra CES 2016

06/01/2016 | Flixfilm

netflix logoDen amerikanske streamingtjeneste er til stede på verdens største elektronikmesse CES, som netop nu løber af stablen i Las Vegas. I dag, onsdag d. 6. januar, vil Netflix CEO, Reed Hasting og indholdschef Ted Sarandos afholde en keynote, hvor de sandsynligvis vil præsentere spændende nyheder omkring streamingtjenesten, herunder alt fra nyt indhold til nye funktioner.

Keynoten begynder kl 18.00 dansk tid og efterfølges af en pressekonference, som starter kl 19.30. Begge præsentationer live-streames direkte fra CES og du kan følge med lige her: ces.netflix.com.

LÆS OGSÅ   Se første uhyggelige teaser til 'Kastanjemanden'

Update: Konferencen er slut. Den største nyhed fra præsentationen er, at Netflix nu er tilgængelig i over 130 nye lande, heriblandt Indien, Singapore, Polen og Nigeria. Netflix trykkede på power-knappen under præsentationen. Dermed er streamingtjenesten nu tilgængelig i næsten 200 lande, hvilket gør Netflix til verdens suverænt største streamingtjeneste.

Artiklen fortsætter under annoncen2 kommentarer til Netflix: Live fra CES 2016

 1. Jesper - kl. 18:57, 06-01-2016:

  Well, fin keynote… Men ikke rigitgt noget nyt.

  Det er stort for Netflix at de med 130 nye lande er virkeligt globale… Men det var vel forventet at de kommer til flere lande – At de gør det på engang frem for langsomt land-for-land er vel lidt nyt…

  Jeg havde håbet på lidt nyt på indhold-fronten…. men alt der var gamle nyheder – De er gode, men…

 2. Flixfilm - kl. 18:58, 06-01-2016:

  Hej Jesper,

  Ja, der var ikke helt så meget nyt under solen som forventet. Det var især lidt skuffende, at os seere derhjemme ikke kunne følge med i de nye klip fra The Crown og The Get Down. Vi må vente til de kommer på Netflix 🙂

  Skriv kommentar