Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix løfter sløret for actionserien ‘The Night Agent’

Netflix løfter sløret for actionserien ‘The Night Agent’

08/02/2023 | Flixfilm

Den 23. marts bliver datoen hvor at streamingtjenesten Netflix har premiere på den nye action-serie ‘The Night Agent’, som er baseret på romanen af samme navn fra forfatter Matthew Quirk.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelse.

Streamingtjenesten kan også løfte sløret for første teaser, der kan ses nederst i artiklen.

‘The Night Agent’ er skabt af Shawn Ryan (‘S.W.A.T.’, ‘The Shield’) og følger FBI-agenten Peter Sutherland, der arbejder i kælderen under Det Hvide Hus. Her skal han passe en nødtelefon for amerikanske spioner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Telefonen ringer stort set aldrig, men en dag får han et kald fra Rose Larkin, der er skræmt fra vid og sans. Han beslutter sig derfor at beskytte Rose, og finder hurtigt ud af at hun er forbundet til en farlig sammensværgelse, der kan true landet og dem i det ovale kontor.

LÆS OGSÅ:   Se teaser til sidste sæson af 'Arcane'

Gabriel Basso (‘Super 8’, ‘The Kings of Summer’) er i rollen som FBI-agenten, mens han får selskab af Luciane Buchanan, Hong Chau, Sarah Desjardins, Fola Evans-Akingbola, Eve Harlow og Enrique Murciano Phoenix.

Da serien på 10 episoder blev offentliggjort i slutningen af 2020 fortalt skaberen Shawn Ryan, at ‘The Night Agent’ var den bedste bog han havde læst under lockdown (red. corona) og derfor var nødt til at filmatisere den med det samme.

Se ‘The Night Agent’ på Netflix Danmark fra den 23. marts.
Skriv kommentar