Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix løfter sløret for ‘Bird Box’-efterfølger

Netflix løfter sløret for ‘Bird Box’-efterfølger

10/05/2023 | Flixfilm

I begyndelsen af 2021 kunne streamingtjenesten Netflix afsløre, at Susanne Biers megahit ‘Bird Box‘ ville få en efterfølger.

Der var dog ikke tale om en efterfølger med Sandra Bullock og den danske instruktør på holdet, men en spansk udvidelse af universet.

Nu er Netflix imidlertid klar til at løfte sløret for ‘Bird Box Barcelona’, som den nye film er blevet navngivet.

Foruden en trailer, som kan ses nederst i artiklen, kan streamingtjenesten også afsløre premieredatoen, som er fastsat til den 14. juli.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Bird Box Barcelona’ er skabt af producerne bag den første film, og følger Sebastian (Mario Casas) og hans datter kæmpe for sin egen overlevelse gennem Barcelonas øde gader, da en mystisk kraft har taget livet af jordens befolkning.

LÆS OGSÅ:   Nyt på Netflix (Uge 15 – 2024)

Da han danner nødvendige alliancer med andre overlevende, og de forsøger at undslippe byen, dukker en uventet og endnu mere uhyggelig trussel op.

Den nervepirrende efterfølger er instrueret af David Pastor og Àlex Pastor.

Siden premieren på Susanne Biers streaminghit ‘Bird Box’ den 21. december 2018, har der længe været rygter om en efterfølger med samme hold – især eftersom at Netflix-filmen er den tredje mest sete film på Netflix nogensinde. Hele 282 millioner timer er den blevet streamet.

Se ‘Bird Box Barcelona’ på Netflix Danmark fra den 14. juli.
Skriv kommentar