Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix løfter sløret for de danske stemmer til ‘Til månen og tilbage’

Netflix løfter sløret for de danske stemmer til ‘Til månen og tilbage’

28/09/2020 | Flixfilm

Netflix loefter sloeret for de danske stemmer til Til maanen og tilbageSnart får Glen Keanes nye store animationsfilm ‘Til månen og tilbage’ premiere på Netflix, og i dag løfter Netflix sløret for de danske stemmer til filmen.

Blandt det danske cast finder man blandt andre den populære sangerinde og musicalstjerne, Maria Lucia, og den prisbelønnede skuespillerinde, Sofie Gråbøl.

“Jeg glæder mig helt vildt til at se filmen, som har nogle super smukke melodier og en vigtig historie om, hvordan man kan forvalte sorg. Sorg er sådan en uhåndgribelig størrelse – især for børn. Og netop derfor, er det så vigtigt at tale om den, så den ikke kommer til at styre dit liv, men så man i stedet lærer at leve med den,” siger Maria Lucia og fortsætter:

“Under indspilningen var jeg i slutningen af min graviditet. Jeg sad ugen inden min termin og sang sangene til filmen, og kunne i realiteten gå i fødsel når som helst. Det var lidt af en prøvelse, med den store mave i det lille varme studie i Nyhavn, midt i sommerens hedebølge, men Netflix og Audio Resort var ekstremt søde og professionelle, og de fik mig trygt igennem det. Det er en oplevelse, jeg aldrig vil glemme.”

LÆS OGSÅ:   Den danske komedie 'Højst besynderlige typer' lander snart på Netflix

For nyligt afslørede Netflix desuden, at dette års X-Factor vinder, Alma Agger, synger det danske soundtrack til filmen ‘Om lidt er jeg på vej’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fuld af beslutsomhed og passion for videnskab bygger en ung pige et rumskib i ‘Til månen og tilbage’ for at rejse til månen og påvise eksistensen af den legendariske Månegudinde. Der ender hun på en uventet mission og opdager et finurligt land af fantastiske skabninger.

‘Til månen og tilbage’ er instrueret af animations legenden Glen Keane, produceret af Gennie Rim og Peilin Chou og er et oplivende musikalsk eventyr om at komme videre, omfavne det uventede og fantasiens kraft.

‘Til månen og tilbage’ får premiere på Netflix den 23. oktober 2020.
Skriv kommentar