Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix løfter sløret for filmatiseringen af ‘Brudstykker’ med Toni Collette

Netflix løfter sløret for filmatiseringen af ‘Brudstykker’ med Toni Collette

06/02/2022 | Flixfilm

brudstykker pieces of her netflix danmark

Streamingtjenesten Netflix er snart klar med en ny tv-serie baseret på forfatter Karin Slaughters anmelderroste thriller ‘Brudstykker’ (originaltitel: ‘Pieces of Her’) fra 2018.

‘Brudstykker’, der udkommer den 4. marts 2022, består af otte afsnit og nederst i artiklen kan du se de første billeder fra serien.

Filmatiseringen er præget af den samme intense spænding fra bogen, og byder på en nervepirrende historie om komplicerede familieforhold og mørke hemmeligheder fra fortiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

I den intense thrillerserie møder vi Andrea Oliver, der ved alt om sin mor, Laura. Hun ved, at hun altid har boet i den lille by Belle Isle. Hun ved, at hun er en respekteret og fasttømret del af samfundet. Hun ved, at hun ingen hemmeligheder har.

Men så en dag ender en eftermiddagsudflugt med en voldelig episode, og pludselig ser Andrea en helt anden side af sin mor.

Timer senere er Laura på hospitalet og på forsiden af alle aviser. Det går langsomt op for Andrea, at hun alligevel ikke kender sin mor så godt, som hun troede. Farerne er dog først lige begyndt, og Andrea må ud på en livstruende jagt for at finde sandheden om sin mors fortid før det er for sent …

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Resident Evil’ – sæson 1

‘Pieces of Her’ har bl.a. Emmy- og Golden Globe-vinder Toni Collette (‘Knives Out’) på rollelisten, samt Bella Heathcote (‘Dark Shadows’), David Wenham (‘Ringenes Herre’), Jessica Barden (‘The End of the F***ing World ‘), Joe Dempsie (‘Game of Thrones’), Jacob Scipio (‘Bad Boys for Life’) og Omari Hardwick (‘Army of the Dead’).

Charlotte Stoudt (‘Homeland’) har skabt serien, mens den er instrueret af Minkie Spiro (‘Dead to Me’).

Se ‘Pieces of Her’ aka ‘Brudstykker’ på Netflix Danmark fra den 4. marts.

POH 105 Unit 00141RC

POH 102 Unit 00044RC

POH 106 Unit 00855RC

PIECESOFHER Season1 Episode4 00 37 00 03R

POH 106 Unit 00211RC

POH 107 Unit 00520RC

Fotos: Mark Rogers/Netflix © 2022Skriv kommentar