Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix løfter sløret for Guy Ritchies ‘The Gentlemen’-serie

Netflix løfter sløret for Guy Ritchies ‘The Gentlemen’-serie

22/11/2023 | Flixfilm

Sidste år annoncerede Netflix, at den succesfulde biograffilm ‘The Gentlemen’ af instruktøren Guy Ritchie (‘Lock, Stock and Two Smoking Barrels’, ‘Snatch’) ville blive omdannet til en serie med selvsamme instruktør bag kameraet.

Produktion er næsten færdig og nu kan streamtjenesten løfte sløret for de første detaljer og billeder til den kommende serie, som er på 8 episoder.

Den medrivende actionkomedie-serie får premiere i 2024.

‘The Gentlemen’ handler om den engelske aristokrat, Eddie Horniman, der arver sin families landsted, som viser sig at være en del af et cannabisimperium.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men selvom Eddie er fastbesluttet på at slippe af med den kriminelle underverden, som vil have en bid af kagen, ender han selv med suget ind i kriminalitetens verden.

Det er præcis samme præmis som i biografhittet fra 2019, som har Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell, Hugh Grant m.fl på rollelisten.

LÆS OGSÅ:   'Papirhuset: Berlin' vender tilbage med sæson 2

Helt så stjernespækket ser den ikke ud i Netflix-serien, men den byder blandt andet på Guy Ritchie-kendingen Vinnie Jones (‘Snatch’) samt Theo James (‘The White Lotus’) Kaya Scodalerio (‘Crawl’), Giancarlo Esposito (‘Better Call Saul’), Daniel Ings (‘I Hate Suzie’), Joely Richardson (‘Lady Chatterley’s Lover’) og Peter Serafinowicz (‘The Tick’).

Instruktør Guy Ritchie har selv været med til at skabe og skrive serien, og vil endvidere instruere de to første afsnit.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Gentlemen’ har premiere på Netflix Danmark i 2024.
Skriv kommentar