Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix løfter sløret for rollelisten til ny dansk serie ‘Equinox’

Netflix løfter sløret for rollelisten til ny dansk serie ‘Equinox’

19/12/2019 | Flixfilm

equinox netflix serie danskI september 2019 kunne Netflix annoncere deres næste danske seriesatsning ‘Equinox’, som er produceret af Piv Bernth (‘Forbrydelsen’, ‘Arvingerne’, ‘Borgen’, ‘Bedrag’, ‘Broen’, ‘Herrens veje’ og ‘Liberty’).

Nu er optagelserne af ‘Equinox’ netop startet og Netflix kan dermed løfte sløret for rollebesætningen.

Rollelisten tæller blandt andre Danica Curcic ‘Broen’, ‘Kriger’), Viola Martinsen (‘Når støvet har lagt sig’), Lars Brygmann (‘Dicte’) og Hanne Hedelund (‘Borgen’).

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Equinox’ er en karakterdrevet, overnaturlig thriller om den unge kvinde, Astrid (Danica Curcic), der bliver stærkt berørt af den uforklarlige forsvinden af sin søster og hendes skoleklasse i 1999.

Serien foregår i Danmark og springer frem og tilbage mellem nutiden og 1999, hvor det hele begyndte. Astrid er kun 10 år gammel i 1999, da en klasse af studenter forsvinder sporløst af uforklarlige årsager. Astrid, som var søster til en af de forsvundne elever, bliver traumatiseret og plages af mareridt i årene efter hændelsen.

LÆS OGSÅ   Netflix klar med 'That ’70s Show'-efterfølgeren 'That ’90s Show'

I 2020 lever Astrid et roligt liv med sin familie, da hendes mareridt pludseligt vender tilbage og hjemsøger hende. Da den eneste overlevende fra 1999 pludseligt dør, beslutter Anna sig for at finde ud af, hvad der skete med hendes søster og skoleklassen. Hun opdager en mørk og foruroligende sandhed, der involverer hende på måder, hun aldrig havde forestillet sig.

Serien består af seks afsnit og er baseret på Danmarks Radios anmelderroste podcast Equinox 1985.

Premieredatoen er endnu ikke offentliggjort.Skriv kommentar