Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix løfter sløret for ‘The Umbrella Academy’ sæson 3

Netflix løfter sløret for ‘The Umbrella Academy’ sæson 3

20/05/2022 | Flixfilm

umbrella academny netflix saeson 3

Om lidt over en måned har Netflix premiere på trejde sæson af ‘The Umbrella Academy’ om den dysfunktionelle superheltefamilie.

Første trailer til den nye sæson er netop blevet frigivet og den kan ses ses nederst i artiklen.

‘The Umbrella Academy’ sæson 3, der ligeledes er på 10 afsnit som de forudgående sæsoner, kan streames fra den 22. juni, hvor alle afsnit bliver tilgængelige på streamingtjenesten.

Efter at have sat en stopper for 1963’s dommedag vender Umbrella Academy hjem til nutiden, overbevist om, at de forhindrede den indledende apokalypse og fiksede tidslinjen én gang for alle. Men efter et kort øjebliks fejring indser de, at tingene ikke er nøjagtigt, som de forlod dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vil de finde en vej tilbage til deres præapokalyptiske liv i sæson 3? Eller er denne nye verden ved at afsløre mere end blot end blot et bump i tidslinjen?

LÆS OGSÅ:   Will Ferrell i ny Netflix-serie; 'Golf'

‘The Umbrella Academy’ er skabt af Steve Blackman (‘Fargo, Altered Carbon’), baseret på tegneserieserien af Gerard Way fra My Chemical Romance, og kredser om en dysfunktionel familie af adopterede søskendesuperhelte, der genforenes for at løse mysteriet om deres fars død og truslen om en forestående apokalypse.

På rollelisten ses blandt andet Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Colm Feore, Ritu Arya, Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez, Cazzie David og Javon ‘Wanna’ Walton.

Se ‘The Umbrella Academy‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 har premiere den 22. juni.
Skriv kommentar